Do-In maakt doorstart

Do-in Yoga bij sv Hagendoorn.

Do-in, ook wel Do-in Yoga of Dao Yin Yoga genoemd, is een eeuwenoude oosterse  oefenkunst oorspronkelijk ontstaan in China onder de naam Tao Yin en verder ontwikkeld in Japan. Het is van oorsprong een oefensysteem dat als doel heeft de gezondheid te onderhouden. Het maakt onderdeel uit van de Traditionele Chinese Geneeskunde en Japanse geneeswijze. De theorie komt voort uit de vijf elementenleer en de meridiaanleer.

Do-in yoga is een bewegingsvorm die gebruik maakt van ademhaling, strekkingen en zelfmassagetechnieken.

U leert spanningen in uw lichaam te herkennen en deze met bovenstaande technieken te verlichten of weg te nemen.

In de lessen staat ontspannen en het leren aanvoelen van het lichaam centraal. De lessen zijn rustig en niet moeilijk. Houdingen en strekkingen doet ieder naar eigen vermogen . Is een bepaalde houding niet mogelijk dan wordt er een alternatief geboden. Er is namelijk altijd wel een andere mogelijkheid om hetzelfde te bereiken.  De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke vorm van bewegen, dan bent u van harte welkom om een gratis proefles  te volgen.

Wanneer u besluit om verder deel te nemen aan de cursus dan kunt u gebruik maken van de actie 8 voor de prijs van 4. U betaald de eerste 4 lessen en de volgende 4 lessen zijn gratis. De gratis proefles wordt dan gezien als u eerste les. Op deze manier heeft u echt de kans om te ervaren wat Do-in yoga is en wat het voor u doet.

De lessen zijn op woensdagavond van 19:30 – 20:30 en op donderdagochtend van 9:30 – 10:30

U bent van harte welkom.

U kunt zich opgeven via de vereniging of via de docent Ellen Waltmans telefoonnummer 0643174447

Voor de overige leslocaties verwijs ik u naar mijn website:  www.ellenwaltmans.nl

 

Volg ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Bekijk ons videokanaal op YouTube