jbn opgeven

Wanneer iemand de gele band judo heeft behaald willen wij van SV Hagendoorn R-Z graag dat hij/zij lid wordt van de Judobond Nederland (JBN). Lidmaatschap bij de judobond heeft verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid om aan vele toernooien, stages en dergelijke activiteiten mee te doen, bovendien garandeert het lidmaatschap nationale erkenning van de behaalde graduaties. Hieronder volgt aan de hand van enkele afbeeldingen een korte uitleg over het inschrijven van uzelf of uw kind bij de Judobond Nederland.

U kunt uw kind op een snelle en eenvoudige wijze aanmelden bij de Judobond Nederland (JBN) via de website www.jbn.nl . Op de home-pagina van de website ziet u rechtsboven een afbeelding met de tekst Word lid van de JBN, in de bovenstaande afbeelding gemarkeerd met een rode rechthoek. Klik op die afbeelding om met het aanmelden te beginnen.

 

Door op de afbeelding te klikken komt u op de aanmeldpagina. Op het bovenste deel van de pagina, zoals hierboven weergegeven, vindt u praktische informatie omtrent het JBN-lidmaatschap.

Als u naar beneden scrollt op diezelfde pagina vindt u een online formulier voor het aanmelden bij de Judobond Nederland. Op dit formulier dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen.

Let op bij het invullen van de “Gegevens school/vereniging”, daar moet u het volgende invullen:
Naam: SV Hagendoorn R-Z
JBN nummer: D2SL92F
JBN sport: Judo

Wanneer u na het invullen van dit formulier op “aanmelden” klikt is de aanmelding afgerond. U krijgt daarna vanzelf een bevestiging van de aanmelding per e-mail binnen. Het judopaspoort en de ledenpas, de documenten die als bewijs voor lidmaatschap van de JBN dienen, ontvangt u na maximaal 6 weken per post. De incasso van het lidmaatschapsgeld ontvangt u samen met het paspoort en de ledenpas.

Als u er zelf niet uit komt kunt u om hulp vragen op de vereniging. Dan vullen we het formulier samen met u in. Voor andere vragen omtrent het lidmaatschap kunt u ook altijd bij ons terecht!

Met sportieve groet,

Team SV Hagendoorn R-Z

 

 

Volg ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Bekijk ons videokanaal op YouTube